Verksted

Service-verkstedet hos Flygt Bil har et av byens mest moderne bilverksted med Norges beste Hondamekanikere. Med over 30 års erfaring som Hondaverksted, kjenner vi din Honda bedre enn noen andre. Vi reparerer selvsagt også andre bilmerker.

EU-kontroll (PKK)
Vårt verksted utfører selvsagt Periodisk kjøretøy kontroll (EU-kontroll) – uansett bilmerke. Ring, eller stikk innom så avtaler vi tid for kontroll av din bil.

Sjekk din neste EU-kontroll her

Deler og utstyr
Vårt delelageret har det riktige utvalget til alle Honda modeller. Er du ute etter det lille ekstra som kan gjøre det enda morsommere å være eier av en Honda, finner du det her i butikken. Kjøper du det originale ekstra-utstyret gjennom oss som forhandler, er det vi som går god for produktene i forkant. Dette er en god garanti å ta med seg på veien.

Trenger du service?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg og avtaler time.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Vi kan dele informasjon om hvordan du bruker våre sider med utvalgte annonsører og analytikere, slik at vi kan levere relevant og personlig annonsering. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på «Godta», samtykker du i bruken av slike teknologier.